Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347 323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

Beco Group innovatief op het gebied van modificaties

Geschreven door op

De Nederlandse markt is altijd trendsettend geweest daar waar het gaat om modificaties van graafmachines. De Beco Group heeft in de loop der jaren hier veel ervaring in opgedaan en speelt in toenemende mate een grote rol bij de vraag vanuit het binnen- en buitenland.
 
Voor de Beco Group is het dagelijkse kost om een contragewicht te verzwaren, een cabine kantelbaar te maken, een onderwagen hydraulisch verstelbaar te maken of een front te verlengen. In het buitenland zijn deze modificaties een nog vrij onbekend fenomeen maar  de vraag hiernaar neemt zienderogen toe. Vooral uit landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is er een toenemende belangstelling voor vooral gewichtsbesparing ten behoeve van het transport over de weg. De Beco Group heeft hiervoor verschillende opties, zoals het contragewicht afzetbaar of uitneembaar te maken en het aanbrengen van een ingebouwde gieksnelwissel voor gescheiden (en dus lichter) transport.
 
Recente projecten zijn onder andere een gecombineerde lift/kantelcabine en een hydraulisch afzetbaar contragewicht, beiden voor een opdrachtgever in Duitsland.
 
De Beco Group is er trots op om zich Preferred Supplier te mogen noemen van VOLVO, KOBELCO, HITACHI en CATERPILLAR.

Gecombineerde lift/kantelcabine

Hydraulisch afzetbaar contragewicht

Van 8 - 14 april 2019 is de Beco Group aanwezig op de internationale beurs BAUMA in München, Duitsland. Naast MODIFICATIONS presenteert de Beco Group zich ook op de Bauma met GRABSATTACHMENTS en TRANSPORT. Deze afdelingen leveren een compleet assortiment grijpers ten behoeve van recycling, afvalverwerking en baggerwerk, uitrustingsstukken voor graafmachines, wielladers en verreikers en kipwagens voor landbouw en grondverzet.

Wij heten u graag welkom op onze stand 148 in hal C4 op de Bauma om u te informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en over de nieuwste trends.

 

Wilt u meer informatie over Modificaties? Neemt u dan contact op met een van onze collega's;

Robbin van den Bout, +31 (0)6 53327443                      
Jacco van Heuckelum, +31 (0)6 13136639
Raymond Leerkes, +31 (0)6 53862546
Jeroen Mencke, +31 (0)6 13135608

2696-foto-gebouw-lage-res.jpg
Waarom Beco Attachments?
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Gedegen advies
  • Compleet assortiment standaard uitrustingsstukken
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klantspecifieke maatwerkoplossingen