Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347 323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

"Samen bouw je het beste"

Geschreven door op Bonusbak voor de Scheffer Group

De Scheffer Groep uit Wezep houdt zich bezig met allerlei projecten op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, puin breken, recycling, etc. Met een opslaghal van 1300 m2 en een ultra moderne werkplaats van 350 m2 werkt men aan projecten door heel Nederland. De 3 V’s; Veilig, Vakkundig en veelzijdig staan centraal in het bedrijf. De Scheffer Groep heeft in de Beco Group een vakkundige partner gevonden voor het leveren van het materieel.
 
Binnen de Scheffer Groep is er een duidelijke visie betreffende robuuste en duurzame uitrustingsstukken. In samenwerking met de Beco Group zijn er de afgelopen jaren diverse uitrustingsstukken geleverd in een heavy duty uitvoering. Deze uitvoeringen zijn geheel volgens de wens van de klant en aangevuld met de jarenlange kennis van de Beco Group.
 
Naast puinrieken, slotenbakken, dieplepels en een hoogwaardig CW45WS kantelstuk is er onlangs een bonusbak voor de Volvo L150 geleverd. Deze bonusbak is volledig heavy duty uitgevoerd naar de wens van de klant; “Samen bouw je het beste”.

  

Met de Beco Group bonusbak kun je meer materiaal meenemen, het grotere volume is een belangrijk voordeel; de bonusbak is namelijk zo ontworpen dat het laadvermogen gemiddeld 10-15% hoger ligt dan bij een standaard bak. Door de langere onderzijde van de bak is de vullingsgraad optimaal en omdat het zwaartepunt dichter bij de vooras van de wiellader ligt is het aangenamer rijden met de combinatie. 

De bonusbakken van de Beco Group worden genoemd als een onderscheidend product als het gaat om laadvermogen, capaciteit en levensduur.
 
Wilt u meer weten over onze bonusbak of bent u geïnteresseerd in ander robuust maatwerk? Bel dan met de collega's van de Beco Group.

Raymond Leerkes

Tel .: +31 (0)6 53862546

Robbin van den Bout

Tel.:  +31 (0)6 53327443

 

2696-foto-gebouw-lage-res.jpg
Waarom Beco Attachments?
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Gedegen advies
  • Compleet assortiment standaard uitrustingsstukken
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klantspecifieke maatwerkoplossingen