Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-vianen.com
Doordacht. Duurzaam.

Dealer van het jaar 2016 en 10-jarig Beco Importeur

Geschreven door op

BECO DEALER VAN HET JAAR 2016

 

Tijdens de Beco Dealerdag Transport van 29 maart j.l. heeft Beco de dealer van het jaar 2016 aan haar dealers bekend gepresenteerd. Deze nieuwe verkiezing is geïnitieerd om de Beco dealers extra in het zonnetje te zetten voor hun inzet en enthousiasme en natuurlijk om nog meer afzet in Nederland te genereren. 

Er wordt gekeken naar de volgende punten; Beco uitstraling, dat wil zeggen de herkenbaarheid als Beco dealer op de website en op de betreffende locatie, het aantal verkochte kipwagens en de omgang met voorraadkippers. 

Wij zijn dan ook enorm trots om u mede te delen dat de Beco dealer Transport van 2016 is geworden: STH Machines, nieuwe Tonge en Maasdam.

10 JARIG JUBILEUM - BECO IMPORTEUR BELGIË

 

We hebben nog iemand in het zonnetje gezet tijdens de Beco Dealerdag 2017; BLUM MACHINERY BVBA, onze Beco Importeur voor België, viert dit jaar het 10-jarig Beco Importeurschap. De firma Blum Machinery uit Gingelom, België heeft Beco in België op de kaart gezet sinds 1997.

De firma Blum heeft diverse unieke 3-assers verkocht en verkoopt in België echt op kwaliteit en duurzaamheid, dit blijkt dan ook uit het verkochte aantallen kipwagens. Kortom wij zijn trots op onze Belgische Importeur en hopen dan ook nog vele jaren samen te mogen werken. 

2696-foto-gebouw-lage-res.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie