Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

Een kijkje achter de schermen bij Beco importeur Blum Machinery bvba

Geschreven door op

Welkom bij de tweede editie van onze nieuwe rubriek ‘een kijkje achter de schermen bij de Beco dealers’. In deze serie nieuwsbrieven nemen we een kijkje bij enkele Beco dealers. We laten de Beco dealers aan het woord over hun bedrijf en de samenwerking met de Beco Group. Deze week een interview met Kristof Blum, directeur eigenaar van Blum Machinery bvba, onze importeur voor België.

Kristof, kunt u een beknopte omschrijving geven van het bedrijf Blum Machinery bvba?

Jarenlang ben ik werkzaam geweest bij een Belgische landbouwmachinefabrikant.  Ik kende ondertussen de sterke kwaliteiten van de Beco-produkten.  In 2006 heb ik contact opgenomen met de firma om kipwagens te mogen verkopen voor de Belgische markt. Mijn eigen doelstelling voor dat eerste jaar was minimaal 1 en hopelijk 10 wagens te verkopen. Het werden er uiteindelijk 11. Inmiddels rijden er vele honderden Beco kippers en haakarmcarriers in België rond.

Ons bedrijf is gevestigd in een modern pand in Sint-Truiden en we gaan dit jaar uitbreiden met een nieuwe hal.  Naast de Beco importactiviteiten produceren we ook overlaadwagens.  De kracht van Blum Machinery is om echt een specialist te zijn in het agritransportsegment.  En we willen dicht bij de klant staan, vandaar dat we jaarlijks deelnemen aan vele beurzen en trekkertrek-weekenden.

Wat is uw relatie met BECO? Kunt u dit toelichten?

Ik roem met veel plezier de jarenlange stabiele relatie met Beco én zijn contactpersonen. Ook het laagdrempelige karakter en de altijd bereidwillige instelling stemmen mij zeer tevreden. Een mooi voorbeeld is het seriematig bouwen van een drie-asser in de zogenaamde Blum-uitvoering, welke succesvol in de markt onthaald is.

Welke producten vormen de kern van de samenwerking?

Wij verkopen het totale pakket van Beco Transport; de 3-assige Maxxim 320 gronddumpers gaan in de grootste aantallen de markt op, maar ook de 2- en 3-assige haakarmcarriers Magna vinden hun weg op de Belgische markt.  We proberen ook steeds meer voet aan de grond te krijgen met de landbouwkipwagens.

Wat zijn volgens u drie hoofdwaarden van de Beco producten met het oog op de behoefte van de klant?

  1. Uitgebalanceerd ontwerp; sterk maar niet te zwaar, het ijzer zit op de goede plek.
  2. Laagste kostprijs per draaiuur; gezien de degelijkheid en hoge restwaarde.
  3. Oog voor detail; mooie afwerking en slimme oplossingen.

Welke drie kenmerken van de Beco Group ervaart u als belangrijk?

  1. Kennis van de vele staalsoorten en materialen en de gezamenlijke groepsvoordelen van de totale Beco Group (Modifications, Attachments, Grabs en Buiscar).
  2. De degelijkheid door de vele competenties
  3. Focus door ieder zijn eigen team

Hoe ziet u de toekomst met BECO en waar liggen nieuwe kansen?

Ik ben zeer positief over de toekomst met Beco; ik zie goede promotie mogelijkheden zoals onlangs met de grote advertorialposter in het Terra magazine. Verder blijven we ons als bedrijf ontwikkelen zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen.

  

 

Wij willen Kristof Blum bedanken voor dit kijkje achter de schermen bij het bedrijf Blum Machinery bvba.

Firma naam:

Blum Machinery bvba

Contact persoon:

Kristof Blum

Functie:

Directeur / eigenaar

E-mailadres:

info@blum-machinery.be

Telefoonnummer:

+32 478669779

Website:

www.blum-machinery.be

2696-foto-gebouw-lage-res.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie