Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

Jubileum Dick Bergshoeff

Geschreven door Beco Group op Uit: Social Media 31/10/2022
Onze collega Dick Bergshoeff 40 jaar in dienst
 
Vandaag mogen wij onze collega Dick Bergshoeff in het zonnetje zetten. Dick is vandaag 40 jaar in dienst bij de BECO GROUP.
De roots van Dick liggen wel heel erg dicht bij Beco; Dick is geboren in Hagestein, naast de Beco, destijds een smederij van Dick zijn opa. Dick grapt weleens ‘toen ik mijn ogen voor het eerst opendeed zag ik de BECO kubels, die lagen bij ons in de achtertuin’.
 
Dick koos voor de opleiding Bouwkunde op de MTS in Utrecht en kwam na zijn studie terecht bij een architectenbureau in Vianen. Toen hij door de economische recessie ontslagen werd bij het architectenbureau trad hij in dienst bij Beco waar hij begon op de afdeling Staalbouw. Hier tekende hij grote staalconstructies zoals van het bekende gerenoveerde Olympisch Stadion. Eerst aan de grote tekentafel met zijn vulpotlood, later via de computer (PC Draft en Strucad).
Na het grotendeels verdwijnen van de afdeling Staalbouw, begon Dick met de digitalisering van CE – en gebruikershandleidingen van de Attachments. Hij werkte op de afdeling kubels, waar hij verantwoordelijk was voor het engineeren, tekenen en de verkoop van speciale kubels. Ook werd hij ingezet als tekenaar voor diverse speciale producten op de afdelingen Buiscar en Transport en ontwierp hij stands voor de beurzen waar Beco aan deelnam.
 
Inmiddels is Dick sinds 2015 werkzaam op de marketing afdeling waar hij samen met collega’s verantwoordelijk is voor de huisstijl, brochures, gadgets, beurzen, fotografie etc. Nog voordat de Coronatijd zich aandiende kreeg Dick er ook nog een aantal facilitaire taken bij, waarvoor tijdens de Corona ook meer tijd was.
Dick, je mag jezelf tegenwoordig ‘opa’ noemen, je bent al jarenlang vrijwilliger bij je favoriete voetbalclub SC Everstein, je danst samen met je vrouw Anja elke week de sterren van de hemel tijdens jullie wekelijkse training voor het volgende diploma ‘Goud Ster’, je maakt de leukste verjaardag posters voor collega’s.
Gefeliciteerd
 
met deze mijlpaal, we hopen nog lang met je te kunnen samenwerken!
3556-311906079-549037023894475-4971965796159365872-n.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie