Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

Tot 31 December mogelijkheid tot registreren landbouwvoertuigen

Geschreven door op Uit: Nieuwsbrief Transport 30 november 2021

Zoals in diverse media al ruimschoots aangegeven, moeten vanaf 1 januari 2022 alle landbouw voertuigen, die op de openbare weg komen, voorzien zijn van een geldig kenteken. In de afgelopen maanden is Beco al vele klanten behulpzaam geweest bij het registreren van bestaande kippers. Het blijkt maar weer hoe duurzaam ons product is! We krijgen namelijk vragen over geleverde BECO kippers van soms wel meer dan 40 jaar oud! Mooi om te zien hoe lang ons product mee gaat.

Gelukkig zijn al deze klanten op tijd met het aanvragen van een kenteken en konden we hen, indien nodig, met ontbrekende gegevens helpen. We benadrukken dat we deze ondersteuning alleen dit jaar maar kunnen geven. Na de jaarwisseling moeten alle voertuigen waar een kenteken voor wordt aangevraagd, voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld luchtremmen en een goedgekeurde bumper moeten zijn gemonteerd. In onderstaande link van Fedecom wordt e.e.a nog eens goed uitgelegd.

https://www.fedecom.nl/nieuws-list/rdw-waarschuwt-na-1-januari-mogen-duizenden-landbouwvoertuigen-de-weg-niet-meer-op/

Mocht u vragen hebben over een door Beco geleverd product dan zijn we graag bereid u van de gewenste informatie te voorzien.

 

3380-02-003.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie