BECO Group
BECO Group
De Limiet 18 (Ind. Terr. De Biezen)
4131 NR Vianen
+31 (0)347 323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

Beco Trailers

De speciaal transport trailers van BECO zijn doordacht en duurzaam, dit zie je terug in onze slim ontwikkelde productrange. We bieden standaard een breed scala aan speciale opleggers voor vrijwel elke vorm van zwaar- of speciaal- transport, waaronder;

  • Semi-diepladers (van 3 tot 5 assen)
  • Diepladers (van 2 tot 3 assen)
  • Vlakke opleggers (van 3 tot 4 assen)
  • Draaischamel aanhangers (3 tot 4 assen)

Op de gehele range bieden wij uitschuifbare oplossingen voor uw lengte transport en verschillende besturingen, zoals naloopbesturing of hydraulische besturing om optimaal te manoeuvreren.

Omdat wij onze productrange slim doordacht hebben, zijn onze trailers standaard al zeer compleet en daardoor multifunctioneel toepasbaar, hierdoor bieden wij al snel passende oplegger bij uw transportbehoefte. Aanvullend kunnen onze basisproducten verder worden uitgebreid met een ruime keuze aan opties en accessoires, door ons slim doordacht en daardoor “Plug & Play” toepasbaar. Waar nodig bieden wij zelfs maatwerk oplossingen. Ons team van deskundige verkopers denkt graag met u mee bij het realiseren van de beste transportoplossing voor uw bedrijf.

BECO heeft haar eigen ontwikkeling en engineeringsafdeling volledig in eigen huis, vanuit het hoofdkantoor op Nederlandse bodem werkt een team van ervaren engineers dagelijks aan het verder innoveren van onze producten, en het verfijnen van uw persoonlijke wensen. Ook onze eigen productiefaciliteit bevindt zich voor het grootste deel in Nederland, Vianen, tevens heeft BECO een tweede productielocatie in Polen, hierdoor kunnen wij niet alleen een hoge kwaliteitsnorm garanderen, maar blijven wij ook concurrerend in prijs.  Als vanzelfsprekende aanvulling, maken wij enkel gebruik van de beste materialen die voorhanden zijn, zoals hoogwaardige staalsoorten, uiteraard topmerk toeleveranciers (waaronder WABCO, BPW, GIGANT, SAF, JOST, ASPÖCK, GOODYEAR) en beschikt BECO over een van de beste conserveringsstraten zodat uw oplegger ook voor de lange termijn beschermd is.

Kortom, met al deze feiten gecombineerd, zijn onze opleggers niet alleen zeer innovatief & veelzijdig, maar ook sterk & robuust en kunnen zij elke taak aan die hen wordt opgelegd.

Bekijk het volledige aanbod in onze brochure:

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met:

Roy Kreuzen
Tel.: +31 (0)6 13027367
E-mail: r.kreuzen@beco-group.com

Waarom Beco?

Beco is een prettige en betrouwbare partner voor:

  • Gedegen advies
  • Compleet assortiment met concurrerende prijzen
  • Klantspecifieke maatwerkoplossingen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Jarenlange ervaring