BECO Group
BECO Group
De Limiet 18 (Ind. Terr. De Biezen)
4131 NR Vianen
+31 (0)347 323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

 

BECO introduceert: Opleggers voor het speciaal en zwaar transport

Geschreven door Beco Transport op

Vianen – Afgelopen juli heeft BECO met trots haar uitbreiding aangekondigd van een nieuwe productgroep, opleggers voor het snelverkeer. Daarmee kwam als eerste bekendmaking de introductie van de bandlosser. Een oplegger geschikt voor vervoer van droge bulkgoederen welke door middel van een hydraulisch aangedreven losband zijn goederen gecontroleerd lost op -met name- moeilijk bereikbare locaties. Juist omdat men niet meer hoeft te kippen, is de bandlosser een veilig alternatief voor de traditionele kipper voor dit type transport en zeer geschikt voor het transport van bijvoorbeeld asfalt.

BECO Special Trailers:
Innovatie op de weg, door uw betrouwbare constructeur

Het team van BECO heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten, achter de schermen is door ons team van engineers en specialisten hard gewerkt aan een nieuwe productgroep. Het resultaat is een slim doordacht en uitgebreid aanbod van uitschuifbare en meerassige (van 2 as tot 5 as) semi-diepladers, vlakke opleggers, diepladers en aanhangwagens.

Door innovatief te zijn is onze range slim doordacht, ontwikkeld en geproduceerd met de kwaliteit die u van BECO al jarenlang gewend bent. Standaard komen onze opleggers met een breed scala aan extra’s. Uitschuifbare oplossingen, A-merk componenten, zorgvuldige conservering en ruim voldoende sjorpunten zorgen ervoor dat de oplegger direct multifunctioneel inzetbaar is. Hierdoor bieden wij al snel een passende oplegger voor uw transport behoefte. Onze basisproducten kunnen verder worden uitgebreid met een ruime keuze aan opties en accessoires, door ons slim doordacht, standaard voorbereid en “plug & play” toepasbaar. Hierdoor heeft u niet alleen ruime keuze bij de aanschaf, maar kunnen ook naderhand opties worden bijbesteld.

Nieuwsgierig geworden?
Maak kennis met onze opleggers en overtuig uzelf!
Op onze website (via onderstaande link) vind u uitgebreide informatie over onze nieuwe range en de mogelijkheden. Uiteraard maken onze specialisten graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden nader te bespreken.

Klik hieronder op een van de buttons en download onze brochure.

Maak direct een afspraak:

Jasper Verhaar
Techn. Commercial Manager

Tel.: +31(0)6 51957984  Email: j.verhaar@beco-group.com

 

   

           Download de trailer folder                          Download de bandlosser folder

afbeelding-niet-beschikbaar-empty.png
Waarom Beco Trailers?
  • Doordacht ontwerp, met standaard slimme oplossingen
  • Uitgebreide productrange met een breed scala aan opties
  • Geraffineerd chassis, sterk en robuust op elk niveau
  • Betrouwbaar, zelfs in de meest extreme situaties