BECO Group
BECO Group
De Limiet 18 (Ind. Terr. De Biezen)
4131 NR Vianen
+31 (0)347 323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

 

De jeugd heeft de toekomst

Geschreven door Beco Trailers op Uit: Socials 5/2/24
De jeugd heeft de toekomst

 

De BECO GROUP wil graag zoveel mogelijk jongeren kennis laten maken met het werken in de techniek en maakindustrie. We willen de jongeren laten zien hoe het is om bij een metaalbedrijf te werken, te laten zien wat we maken en welke functies je bij ons kunt uitoefenen. Een uitgebreid ‘kijkje in de keuken’ bij de BECO GROUP.

Afgelopen week hebben we dit op diverse manieren gedaan; Afgelopen dinsdag mochten we enkele groepen studenten en hun leerkrachten van het Aventus MBO verwelkomen in Vianen. Deze landbouwstudenten werden van harte welkom geheten door onze productieleiders. Er volgde een bedrijfspresentatie en daarna gingen de studenten in kleine groepen het bedrijf door voor een uitgebreide rondleiding. Na afloop kregen alle studenten een goodybag met leuke en lekkere Beco goodies.

Afgelopen weekend waren we aanwezig op de open dag van het MAKE CENTER in Nieuwegein. Het was een gezellige drukte en we mochten fijne gesprekken voeren met geïnteresseerde jongeren en hun ouders.

Wil jij ook bij de BECO GROUP stage lopen of wil je graag bij ons een leerwerk traject volgen? Stuur ons dan een bericht en dan nodigen we je graag uit voor een gesprek en rondleiding.

#becogroupvianen #becovianen #praktijkonderwijs #inhetveld #beroepsoriëntatie #maakindustrie #aventusmbo #MAKECENTER #studenten

 

 

4087-img-5999.jpg
Waarom Beco Trailers?
  • Doordacht ontwerp, met standaard slimme oplossingen
  • Uitgebreide productrange met een breed scala aan opties
  • Geraffineerd chassis, sterk en robuust op elk niveau
  • Betrouwbaar, zelfs in de meest extreme situaties