BECO Group
BECO Group
De Limiet 18 (Ind. Terr. De Biezen)
4131 NR Vianen
+31 (0)347 323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

Oplegger voor J. van Iperen

Geschreven door op Uit: Facebook 30 september 2021
De BECO Group is vorig jaar begonnen aan de missie een compleet productgamma te ontwikkelen aan opleggers bestemd voor zwaar en exceptioneel transport over de weg. Dit omvat o.a. (uitschuifbare en/of gestuurde) semi-diepladers, diepladers, vlakke opleggers en aanhangwagens in diverse uitvoeringen en mogelijkheden. Van standaard tot maatwerk.
 
Na een intensieve periode van ontwikkeling, engineering, productie en testen -en met een hoop geduld- hebben wij vandaag dan met grote trots onze eerste aanhanger mogen leveren aan onze trouwe klant Fa. J. van Iperen & Zn. Uit Rijnsaterwoude.
Jan van Iperen kwam direct met een speciale aanvraag, een 3-assige draaischamel, uitschuifbaar (om binnen de wettelijk toegestane max. lengte te blijven) en voorzien van wielkuipen zodat ook tractoren (en zoals u ziet onze Maxxim 240 kipper) van het grotere kaliber vervoert kunnen worden zonder te hoog te zijn. Oja, en of de aluminium kleppen zowel als vulstuk, als overrijdbruggen en als oprijkleppen gebruikt kunnen worden. 3 in 1 oplossing dus.
 
Wij zijn trots op het resultaat!!
 
En wensen Jan en chauffeur Wouter dan ook veel veilige kilometers en succes met hun nieuwe aanschaf!
Bedankt voor het vertrouwen in Beco!
 
Dat is Beco!
Ook interesse?
3346-hoofd.jpg
Waarom Beco Trailers?
  • Doordacht ontwerp, met standaard slimme oplossingen
  • Uitgebreide productrange met een breed scala aan opties
  • Geraffineerd chassis, sterk en robuust op elk niveau
  • Betrouwbaar, zelfs in de meest extreme situaties