Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

25-jarig Jubileum

Geschreven door Beco Transport op Uit: Socials 6/4/23

Onze collega Jacco van Heuckelum 25 jaar in dienst


Vandaag mogen wij onze collega Jacco in het zonnetje zetten. Jacco is 25 jaar in dienst bij de BECO GROUP en we hebben dit vandaag mogen vieren samen met zijn gezin, onze collega’s en de directie van de BECO GROUP.


Net als diverse collega’s kent ook Jacco de BECO GROUP van binnen en van buiten. Jacco heeft in diverse functies en bij diverse afdelingen binnen het bedrijf zijn kennis en ervaring opgedaan. 26 jaar was Jacco toen hij in dienst kwam bij de BECO GROUP, hij werd assistent werkplaats chef in de productie. In de productie heeft hij gewerkt op diverse afdelingen en in diverse functies zoals in de montage, de boor- en zaagstraat, bij de pons knipmachine en het samenstellen van grondverzet producten.
Zijn eerste functie op kantoor was tekenaar op de afdeling kippers, vervolgens uitrustingsstukken. Toen er een collega van de ICT afdeling vertrok werd Jacco steeds meer en meer betrokken bij het ICT ‘gebeuren’ in het bedrijf en samen met een aantal collega’s begeleidde hij de introductie van het ISAH ERP systeem. Jacco maakte drie overnames mee; Buiscar, Boforce en Bleijenberg, waarbij hij voor de afdeling Bleijenberg een lange tijd heeft gewerkt in de vestiging in Almere.


De afdeling Boforce, nu Beco Modifications, is de afdeling waar Jacco inmiddels al jaren met veel plezier werkt als Technisch Commercieel Manager en waar hij bij veel klanten en relaties een bekend gezicht is.


Thuis, in Haaften, is Jacco gelukkig getrouwd met zijn Irene, is vader van drie pubers en heeft zo’n 20.000 kippen als ‘huisdier’.
Gefeliciteerd


Jacco met deze mijlpaal, we hopen nog heel veel jaren gebruik te mogen maken van jouw kennis en expertise, op naar het volgende jubileum!

3768-340084138-242391614865132-6396893040352936282-n.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie