Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

30 stuks FORTUM 60

Geschreven door Beco Transport op Uit: Socials 6/3/23
Levering 30 stuks FORTUM 60


In juli 2021 introduceerde de BECO GROUP het nieuwe model kipwagen, de FORTUM 60. Dit model is ontstaan uit de vraag naar een praktisch transportmiddel voor het vervoer van uitrustingsstukken, een vraag die mede ontstond door de aangescherpte regelgeving voor het vervoer van uitrustingsstukken door mobiele kranen.


De FORTUM 60 heeft een geheel termisch verzinkt chassis. De FORTUM 60 is standaard voorzien van een kipcilinder en dus ook geschikt als kipwagen achter de trekker. Door de oplooprem kan er een totaal gewicht van 8 ton meegenomen worden en is er geen rem aansluiting nodig. De sjorogen in de laadbak en de LED verlichting rondom, zorgen voor een veilig vervoer van al uw lading. Deze FORTUM 60 voldoet aan de wettelijke RDW eisen en heeft een EU type goedkeuring.


De afgelopen wintermaanden hebben we een prachtige serie van maar liefst 30 stuks FORTUM 60 afgeleverd. Inmiddels staat er alweer een nieuwe serie gepland in de productie voor dit voorjaar. Hierbij een sfeervolle en kleurrijke compilatie.
Meer informatie over de FORTUM?

Lees dan verder op onze website

  

  

  

3731-5.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie