Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

40-Jarig Jubileum

Geschreven door Beco Group op Uit: Socials 20/12/2022
Onze collega Floor Bergshoeff 40 jaar in dienst
 
Vandaag mogen wij onze collega Floor Bergshoeff in het zonnetje zetten. Floor is vandaag 40 jaar in dienst bij de BECO GROUP.
 
Floor is geboren als kleinzoon van de oprichter van Beco, hij is opgegroeid naast de smederij waar hij nog heeft gezien hoe de paarden werden beslagen. Als klein jongetje reed hij al op zijn driewieler tussen de kubels in de werkplaats en had voor het eerst lasogen op 6-jarige leeftijd.
 
Floor startte, na de LTS en MTS, op 21 jarige leeftijd bij de Beco als constructie bankwerker waar hij alle producten heeft gemaakt, behalve kubels. Na drie jaar in de fabriek kwam Floor op kantoor te werken en tekende daar Attachments, maar na 2 jaar kwam hij erachter dat hij toch liever zwarte handen kreeg van het werken met staal. Vervolgens heeft Floor 15 jaar lang in de buitendienst gewerkt waar hij staalconstructies monteerde door heel Nederland, België en Duitsland.
 
Inmiddels is hij al sinds 2003 werkplaatschef van de afdeling speciale staalconstructies, nieuwbouw en modificaties van kranen, kraanarmen en gieken en de Buiscar Trailers.
Naast werkplaatschef assisteert Floor bij de logistieke planning voor de vestiging Polen en de machinale planning in Vianen en Polen. Verder houdt Floor zich bezig met intern projectmanagement zoals de planning en begeleiding van de installatie van onze nieuwe kotterbank en een nieuw te bouwen magazijn.
 
Vandaag vieren we zijn jubileum met een gezellige bijeenkomst met familie en naaste collega’s. Als verrassing had de familie van Floor het volgende bericht voor alle collega’s :
‘Floor bakt in de zomer nog wel eens broodjes hamburgers voor ons, vandaag doen we dat voor hem!’.
Alle collega’s mochten een broodje hamburger komen eten bij de feestelijke kraam van Partycentrum Schoonrewoerd, dat was smullen.
 
Floor gefeliciteerd met deze mijlpaal, we hopen dat je genoten hebt van deze feestelijke dag en we hopen nog lang met je te kunnen samenwerken!
 
3607-hoofd.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie