Beco Group
Beco Group
De Limiet 18
4131 NR Vianen
+31 (0)347-323100 - info@beco-group.com
Doordacht. Duurzaam.

De jeugd heeft de toekomst

Geschreven door Beco Group op Uit: Socials 5/2/24
De jeugd heeft de toekomst

 

De BECO GROUP wil graag zoveel mogelijk jongeren kennis laten maken met het werken in de techniek en maakindustrie. We willen de jongeren laten zien hoe het is om bij een metaalbedrijf te werken, te laten zien wat we maken en welke functies je bij ons kunt uitoefenen. Een uitgebreid ‘kijkje in de keuken’ bij de BECO GROUP.

Afgelopen week hebben we dit op diverse manieren gedaan; Afgelopen dinsdag mochten we enkele groepen studenten en hun leerkrachten van het Aventus MBO verwelkomen in Vianen. Deze landbouwstudenten werden van harte welkom geheten door onze productieleiders. Er volgde een bedrijfspresentatie en daarna gingen de studenten in kleine groepen het bedrijf door voor een uitgebreide rondleiding. Na afloop kregen alle studenten een goodybag met leuke en lekkere Beco goodies.

Afgelopen weekend waren we aanwezig op de open dag van het MAKE CENTER in Nieuwegein. Het was een gezellige drukte en we mochten fijne gesprekken voeren met geïnteresseerde jongeren en hun ouders.

Wil jij ook bij de BECO GROUP stage lopen of wil je graag bij ons een leerwerk traject volgen? Stuur ons dan een bericht en dan nodigen we je graag uit voor een gesprek en rondleiding.

#becogroupvianen #becovianen #praktijkonderwijs #inhetveld #beroepsoriëntatie #maakindustrie #aventusmbo #MAKECENTER #studenten

 

 

4087-img-5999.jpg
Waarom Beco Transport?
  • Maximale prestatie in alle omstandigheden
  • Minimale gebruikskosten 
  • Maximale levensduur
  • Maximale zekerheid met 5 jaar BECO garantie